Imatge (3)
Història de SkyrunnerAlberto Lasobras, Arduua Frontrunner
14 2021 febrer

Estic molt emocionat amb aquesta nova temporada

L'Alberto és un corredor de muntanya d'Espanya, Saragossa, que fa un parell d'anys que s'entrena amb nosaltres i amb l'entrenador Fernando. Acostuma a entrenar al Pirineu espanyol, i ens hem trobat aquest estiu a Valle de Tena, escalant el Garmo negre. Cim, 3000 metres d'altitud. L'any passat no hi va haver tantes curses, però Alberto va aconseguir trencar un FKT. “Challenge Bucardada”, 3 K Verticals amunt i avall en 4:13:18, que des de la nostra perspectiva va ser molt impressionant.

Això és el que va dir...

Hola!

T'explicaré una mica la meva història i en treus conclusions. Sóc Alberto Lasobras, de Llera de Luna un petit poble prop dels Pirineus. Fa molt poc temps que sóc corredor de muntanya.

Concretament, la meva primera cursa és de l'any 2017. Aquest mateix any va ser quan vaig conèixer aquest esport en un viatge per la Vall del Tena. Sóc molt competitiu i els meus resultats de seguida em van portar a trobar un entrenador. Per casualitat a les xarxes socials vaig trobar en Fernando i vam començar a treballar de seguida.

Quan només feia un mes que estàvem junts ja vam aconseguir una tercera posició en una cursa a la Vall de Benasc. Va ser genial que portem tres temporades junts i hem assolit tots els nostres objectius.

La veritat és que Fernando sap tractar molt bé al corredor, sóc un noi amb molt de caràcter i m'agrada que surtin bé. Fernando m'ha estat parlant Arduua des de fa temps i quan es tracta d'un projecte amb ell mai he tingut dubtes. Estic molt emocionat amb aquesta nova temporada, sóc un Arduua corredor i també sóc corredor de la selecció, on competiré a la Copa d'Espanya.

Aquest any competiré a Copa i Campionat d'Espanya amb la selecció d'Aragó i després amb molta feina estaré a la Gran Maraton Montañas de Benasque, la setmana de Suècia, a la vall de 2k de Tena i a Os foratos de Lomenas a la Pirineus. Desitjo que la situació de covid ens permeti competir segurament apareixeran més curses però de moment aquests són els meus objectius. Hi ha nou curses entre una mitja marató i una marató, potser la distància on competeixo millor, tot i que també m'agraden les curses més curtes.\

PS

He de dir que ser un corredor d'èxit com Alberto no ve per si sol, sinó que és una col·laboració entre corredor i entrenador. Fernando m'ha dit que l'Alberto és l'únic corredor del nostre equip que ha seguit al 100% el pla d'entrenament fent cada entrenament exactament tal com li van dir, i tenen una molt bona col·laboració.

Així doncs, Alberto, tenim la sort de tenir-te en equip. Benvingut i molta sort!