43°24'30.8"N
22°34'24.6"E
3 000 D+
20210704_095319000

Sugeng rawuh ing ArduuaTrail mlaku - Skyrunning - Ultra trail

Arduua kanggo pelari sing nantang awake dhewe. Pelari sing njelajah watesan, sing ngimpi gedhe, sing ngupayakake nambah lan sing tresna marang gunung. We are tim lomba internasional sing olahraga bebarengan ing padha Online Coaching, lan kadhangkala ketemu ing balapan lan kemah.

001 - Pelatihan Online
003 - Lelungan lomba

Gabung karo kita kanggo sampeyan
trip lomba sabanjuré

Balapan sawetara balapan gunung sing paling spektakuler lan ekstrem ing Eropa karo Team Arduua.

007 - Blog
006 - Merchant
004 - Kamp pelatihan

Liburan sing sampurna
kanggo skyrunners

Jelajahi sawetara gunung paling apik ing Eropa karo Team Arduua.



VideoCapture_20210703-203704XX

Camp Valle de Tena - Dhuwur dhuwur

Spanyol / 29 Juni — 03 Juli 2023

Mlayu, olahraga, seneng-seneng lan nemokake sawetara gunung paling ayu ing Lembah Tena ing Pyrenees Spanyol, bebarengan karo Team Arduua. Iki minangka kamp latihan ing dhuwur, lan kita bakal…

Tahapan

DAY 1 - PICO MUSALES, 2654M + SIERRA PLANA
18-28 KM / 1200 -1800 D+
DAY 2 – PICO GARMO NEGRO, 3064M + PICO TEBARRAY, 2886M
12-24 KM / 1250-2000 D+
DAY 3 - PICO PUNTA DERA FACERA 2288M + EXTRA PEAK
20-28 KM / 1250-2000 D+
002 - Kisah Skyrunner