43°24'30.8"N
22°34'24.6"E
3 000 D+
DCIM101MEDIADJI_0036.JPG

ARDUUAКАДЕ СЕ СЛУЧУВА МАГИЈАТА

Arduua е за тркачи на патека кои се предизвикуваат себеси. Тркачи кои ги истражуваат своите граници, кои сонуваат големи, кои се стремат да се подобрат и кои ги сакаат планините. Обезбедуваме глобална услуга за обука преку Интернет, со професионални тренери за трчање на високо ниво од Шпанија, како и трки, кампови, спортска облека и опрема.

001 - онлајн тренинг

Тренирајте со
Специјалисти за трчање на патеки

Тренерот за трчање на патеката Arduua е специфично фокусиран на трчање по патека, ултра патека, планински маратон и трчање со небо. Ние градиме силни, брзи и издржливи тркачи и им помагаме да се подготват за денот на трката. Со градење лични односи со нашите тркачи, ние создаваме индивидуален тренинг што ви е потребен за да се осигураме дека сте 100% подготвени на денот на натпреварот.

Главен тренер на Фернандо Армисен Ардуа Фернандо Армисен
Главен тренер, Arduua®
003 - Тркачки патувања

Придружете ни се за вашето
следното тркачко патување

Тркајте на некои од најспектакуларните и најекстремните планински трки во Европа со Team Arduua.

007 - Блог

Најдоцна од блогот

Инспирирајте се.

006 - стока
004 - кампови за обука

Совршено бегство
за skyrunners

Истражете некои од најубавите планини во Европа со тимот Ардуа.VideoCapture_20210703-203704XX

Камп Вале де Тена - висока надморска височина

Шпанија / 29 јуни - 03 јули 2023 година

Трчајте, тренирајте, забавувајте се и откријте некои од најубавите планини на долината Тена на шпанските Пиринеи, заедно со тимот Ардуа. Ова е тренинг камп на голема надморска височина, а ние ќе…

Фазите

1 ДЕН – ПИКО МУСАЛЕС, 2654 М + СИЕРА ПЛАНА
18-28 KM / 1200 -1800 D+
2 ДЕН – PICO GARMO NEGRO, 3064M + PICO TEBARRAY, 2886M
12-24 KM / 1250-2000 D+
3 ДЕН – PICO PUNTA DERA FACERA 2288M + EXTRA PEAK
20-28 KM / 1250-2000 D+
002 - Приказни за Skyrunner