Arduua Патека трчање шорцеви, мажи

60 вкл. ДДВ

Arduua Шорцевите за трчање по патека се специјално дизајнирани за Skyrunning, Трејл и ултра-трајл стил на трки, со високи технолошки функционални карактеристики и материјал од Шпанија.

Многу тесен струк со силиконска лента и дополнителна лента што можете да ја врзете, што прави шорцевите да останат на своето место дури и со многу работи во вашите џебови. Поставете држачи за трчање столбови во задниот дел.

 

Отстрани

Лајкнете и споделете

Повеќе за Arduua Патека трчање шорцеви, мажи

Arduua Шорцевите за трчање по патека се специјално дизајнирани за Skyrunning, Трејл и ултра-трајл стил на трки, со високи технолошки функционални карактеристики и материјал од Шпанија.

карактеристики:

  • Многу тесен струк со силиконска лента и дополнителна лента што можете да ја врзете, што прави шорцевите да останат на своето место дури и со многу работи во вашите џебови.
  • Поставете држачи во задниот дел за трчање столбови.
  • Високо ниво на удобност и дише (100% полиестер).
  • Брзо сушење.
  • Мала тежина (големина М = 110 g).
  • Решетка внатре (мали панталони).
  • 3 мрежести џебови напред, 2 мрежести џебови во задниот дел, 1 џеб со патент во задниот дел.
  • Страните се направени од високо ниво на дише материјал со дискретно сиво “ARDUUA“ логото.

 

Arduua скала за големина – Машки тркачи Strl Должина на Тежина % масти Градите Половината Хип
MALE XS 168 см 62 кг 12% 80 см 76 см 87 см
MALE S 174 см 70 кг 12% 88 см 80 см 93 см
MALE M 180 см 76 кг 12% 96 см 84 см 97 см
MALE L 186 см 82 кг 12% 104 см 88 см 101 см
MALE XL 192 см 86 кг 12% 112 см 92 см 105 см