Arduua Здолниште за трчање на патека

70 вкл. ДДВ

Arduua Здолништето за трчање по патека е специјално дизајнирано за Skyrunning, Трејл и ултра-трајл стил на трки, со високи технолошки функционални карактеристики и материјал од Шпанија.

Мали панталони внатре што се задржуваат на место со еластична гумена лента и без шиење на средината (НЕ дава никакво шега во трките со Ултра). Многу тесен струк со силиконска лента и дополнителна лента што можете да ја врзете, што прави здолништето да остане на место дури и со многу работи во вашите џебови. Поставете држачи за трчање столбови во задниот дел.

Ве молиме проверете ги вашите мерења подолу…

 

Отстрани

Лајкнете и споделете

Повеќе за Arduua Здолниште за трчање на патека

Arduua Здолништето Trailrunning е специјално дизајнирано за Skyrunning, Трејл и ултра-трајл стил на трки, со високи технолошки функционални карактеристики и материјал од Шпанија.

карактеристики:

  • Многу тесен струк со силиконска лента и дополнителна лента што можете да ја врзете, што прави здолништето да остане на место дури и со многу работи во вашите џебови.
  • Поставете држачи во задниот дел за трчање столбови.
  • Мали панталони внатре, со еластична гумена лента, без шиење во средината (НЕ дава никакво лупење на Ултра трките)
  • 3 мрежести џебови напред, 1 џеб со патент назад.
  • Страните се направени од високо ниво на дише материјал со дискретно сиво “ARDUUA“ логото.
  • Високо ниво на удобност и дише (100% технички полиестер).
  • Брзо сушење.
  • Мала тежина (големина М = 140 g).

 

Arduua скала за големина – Женски тркачи Strl Должина на Тежина % масти Градите Половината Хип
ЖЕНА XS 160 см 54 кг 17% 77 см 65 см 84 см
ЖЕНА S 166 см 58 кг 17% 85 см 71 см 90 см
ЖЕНА M 171 см 62 кг 17% 93 см 75 см 96 см
ЖЕНА L 176 см 67 кг 17% 97 см 81 см 100 см
ЖЕНА XL 180 см 72 кг 17% 101 см 86 см 104 см