тор8-1
Трениран од ArduuaАлесандро Ростањо
5 2023 октомври

"Arduua, заедно со тренерот Фернандо, одигра клучна улога во моето патување на раст во светот на трчањето на патеката, особено во моите подготовки за Tor des Geants 330. Тренерот Фернандо беше клучен во учењето на уметноста на тренирање, нагласувајќи ја важноста на периодите на опоравување и значењето на темпото во нашиот тренинг режим.

Несомнено, ако го следев ова патување сам, веројатно би се вклучил во понапорни и подолги тренинзи, одземајќи повеќе време и неизбежно ќе пристигнав на важни настани уморен и неподготвен, ако не и повреден. ArduuaНасоките на тренерот, заедно со стручноста на тренерот Фернандо, навистина ја променија играта во моето атлетско патување“.

Прочитајте повеќе за трчањето на Алесандрос во блогот

"Arduua, заедно со тренерот Фернандо, одигра клучна улога во моето патување на раст во светот на трчањето на патеката, особено во моите подготовки за Tor des Geants 330. Тренерот Фернандо беше клучен во учењето на уметноста на тренирање, нагласувајќи ја важноста на периодите на опоравување и значењето на темпото во нашиот тренинг режим.

Несомнено, ако го следев ова патување сам, веројатно би се вклучил во понапорни и подолги тренинзи, одземајќи повеќе време и неизбежно ќе пристигнав на важни настани уморен и неподготвен, ако не и повреден. ArduuaНасоките на тренерот, заедно со стручноста на тренерот Фернандо, навистина ја променија играта во моето атлетско патување“.

Прочитајте информации за трчањето на Алесандрос во блогот Освојување на Tor des Géants.

/Алесандро Ростањо, ултра-траил тркач од Италија

Лајкнете и споделете ја оваа објава на блогот