IMG_2349
Трениран од ArduuaМануел Гарсија Арсега
15 Февруари 2024

„Сакам да изразам длабока благодарност до тренерот Фернандо за неговата непоколеблива поддршка и посветеност во текот на моето трчање, особено за време на предизвикувачкиот период на опоравување од повредата. Благодарение на неговото водство, ги вратив оптималните нивоа на кондиција за целосно да уживам во мојот омилен спорт. И лично и спортски, тоа беше тешко време за мене, до тој степен што размислував целосно да се откажам од спортот.

Се надевам дека споделувањето на мојата приказна може да ги инспирира колегите спортисти аматери и да понуди охрабрување за време на нивното закрепнување на повредите. Од клучно значење е да соработувате со вистинските поединци и ревносно да се придржувате до пропишаните обуки и вежби.

Срдечни поздрави од Сарагоса, Шпанија.

Ману, Arduua Тим “

Прочитајте информации за трчањето на Мануелс во блогот Враќање од повреда.

/Мануел Гарсија Арсега, тркач на патека од Шпанија

Лајкнете и споделете ја оваа објава на блогот