6N4A5248
Трениран од ArduuaСилвија Качмарек
4 2023 октомври

"Arduua: Вашиот пат до извонредност за трчање по патека“

Arduua и тренерот Фернандо беа движечката сила зад моето патување во светот на трчањето по патека. Непроценливите сознанија и непоколебливата поддршка што ја добив ме доведоа до нови височини.

Упатството на тренерот Фернандо беше трансформативно, ме научи на уметноста на тренинзите, нагласувајќи ја важноста на закрепнувањето и значењето на темпото во нашиот режим. Без ова менторство, можеби ќе тргнав на патека на напорни и долги тренинзи, што на крајот ќе доведе до замор, неподготвеност или дури и повреда на клучни настани.

со ArduuaЕкспертизата и менторството на тренерот Фернандо, доживеав промена на парадигмата во моето атлетско патување. Нивното водство не само што доведе до успех, туку и го отвори патот за одржлив раст.

Прочитајте повеќе за Силвија и нејзиното трчање на блогот Само сакате да трчате.

Силвија Качмарек,
Arduua Тимски спортист

Лајкнете и споделете ја оваа објава на блогот