43°24'30.8"N
22°34'24.6"E
3 000 D+
тим Arduua Фотографија на трка

Тренер за трчање на патека онлајнТрчање по патека - Небесно трчање - Ултра патека

Откријте го вашиот личен тренер за трчање по патека на Интернет: Планови за тренинзи за трчање по мерка и личен тренинг за трчање по патека, ултра трејл и Skyrunning.

001 - Специјалисти за трчање на патеки

Тренирајте со
Специјалисти за трчање на патеки

Arduua Тренингот за трчање по патека е специфично фокусиран на трчање по патека, ултра треил и skyrunning. Развиваме силни, брзи и издржливи тркачи, помагајќи им да се подготват за денот на трката. Со воспоставување лични врски со нашите тркачи, го создаваме приспособениот тренинг за трчање по патека што ви е потребен за да се осигурате дека сте целосно подготвени на денот на натпреварот.

Катинка Ниберг2 Катинка Ниберг
Ве молиме контактирајте ме за секое прашање
011

Индивидуализиран коучинг

Сите наши планови за обука се персонализирани за секој поединец, што ги прави уникатни за вас. Вашиот тренер за трчање по патека го подготвува вашиот план врз основа на вашите цели, претстојните трки и физичкото ниво (проценето преку Arduua тестови за почеток).

012

Тркајте се најдобро

Соработувајќи со вашиот тренер за трчање на патека, ние внимателно ќе управуваме со вашето оптоварување и периодизација на тренингот за да се осигураме дека сте во врвна состојба за вашата трка А. Се е до тајмингот!

013

Професионални тренери

Нашите професионални тренери за трчање по патеки од Шпанија се специјализирани за трчање по патека, Skyrunning, и Ultra-Trail. Тие имаат диплома за физичка активност и спортски науки (CAFyD) и течно зборуваат и шпански и англиски.

014

тим Arduua

Ние сме меѓународен тим за трчање на патеки со членови од целиот свет. Тренираме преку истиот онлајн коучинг и неколку пати годишно се собираме на трејл трки или camps. Добредојдовте во Тимот Arduua.

002 - НАШИ ТРЕНСКИ ПЛАНОВИ
Квартален тренинг
021-1

Квартален тренинг

25 / Месец

За тркачите на патеки, ентузијастите за ултра-патеки и претендентите за небесни трки кои се справуваат со растојанија кои се движат од 5 километри до епски 100 милји или повеќе, нашиот квартален тренинг пакет обезбедува приспособено искуство за обука, совршено прилагодено на оние кои претпочитаат тренерски допирни точки на квартална основа.
 
Со овој пакет, ќе добиете пристап до прецизно персонализиран план за обука, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.
 
Дополнително, ќе добивате адаптивен план за обука секој квартал за да ве држи на вистинскиот пат, како и специјализирана подготовка за трки прилагодена специјално за вашите најважни А-трки.
 
Бесплатно стартување: (вредно 100 евра), вклучувајќи Build Your Plan ако се регистрирате пред 31 јули 2024 година.

Годишен план и планирање на трка

За да се осигураме дека ќе го достигнете врвот на вашата форма на денот на трката, нашиот тренер ќе подготви сеопфатен годишен план кој прецизно го вклучува вашиот распоред за трки и различни фази на тренирање. Ние ги категоризираме вашите трки во настани A, B и C, соодветно приспособувајќи го вашиот тренинг.

За секоја А-трка, нашите услуги вклучуваат:

 1. Периодизација и прецизно планирање на трката, со што се обезбедува врв во вистинско време
 2. Сеопфатни упатства за исхрана за пред трката, за време на настанот и по трката
 3. Целни совети за трка прилагодени на вашето специфично растојание
 4. Повратни информации и коментари по трката
Квартален ИНДИВИДУАЛИЗИРАН АДАПТИВЕН ПЛАН ЗА ОБУКА

Со овој пакет, ќе имате пристап до прецизно персонализиран план за обука секој квартал, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.

Врз основа на вашиот квартален преглед на обуката, вашиот тренер ќе ви дава нов адаптивен план за обука секој квартал.

КВАРТАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ОБУКАТА И ПОВРАТНИ информации

Вашиот тренер спроведува Квартален преглед на обуката во рамките на TrainingPeaks апликација. За време на овој преглед, вашиот тренер прецизно ги анализира и коментира вашите конкретно обележани референтни тренинзи (4-5 месечно) и ги решава вашите прашања во рамките на вашиот квартален преглед на TrainingPeaks.

НЕОГРАНИЧЕНИ Квартални ТРЕНИНГ СЕСИИ

Со овој пакет, ќе уживате во слободата на неограничени тренинг сесии прилагодени на вашите специфични потреби. Без разлика дали се фокусирате на трчање, сила, мобилност, истегнување или други аспекти од вашиот тренинг режим, нашиот флексибилен пристап ви овозможува да планирате онолку сесии колку што е потребно.

Уште повеќе, сите сесии за трчање се практично достапни за преземање на вашиот часовник за обука. Ова гарантира дека сте целосно опремени за успех, со лесен пристап до вашите тренинзи кога и каде ви требаат.

КВАРТАЛНА АНАЛИЗА НА ПЕРФОРМАНСИ

Искусете квартална анализа на перформансите за да го следите вашиот напредок кон вашите цели. За време на овие сесии, ќе го процениме вашиот целокупен физички статус, прегледувајќи ја вашата фитнес табела која го прикажува нивото на вашата кондиција, замор и форма. Вашиот тренер ќе обезбеди вредни повратни информации за овие витални индикатори. Фитнесот, заморот и формата се критични показатели што ги следиме за да се осигураме дека сте подготвени за денот на трката. Врз основа на вашите повратни информации и статусот на обука, ќе ги направиме потребните прилагодувања и унапредувања во вашиот план за обука.

ОСНОВНА СМЕТКА НА СПОРТИСТИТЕ ВО TRAININGPEAKS
 1. Поставете вежбање од над 100 фитнес уреди и апликации
 2. Мапирајте ги вашите вежби
 3. Детално резиме на тренингот
 4. Поставете цели и додајте настани
 5. Дневни потсетници за вежбање
 6. Компатибилен со илјадници планови за обука
 7. Работете со тренер
ПОЧЕТНА ВИДЕО СРЕДБА

Еден првичен видео состанок со вашиот тренер е вклучен во Build Your Plan во почетокот на неделата. Овој состанок ја поставува сцената за вашиот успех и гарантира дека вашето тренерско искуство е прилагодено на вашите единствени цели и аспирации. За време на оваа 20-минутна сесија, ќе се поврзете со вашиот тренер за:

1. Дефинирајте го вашиот пат до успехот

 • Споделете ја вашата здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и претстојни трки.
 • Разговарајте за вашите аспирации и што имате за цел да постигнете преку нашиот тренинг.

2. Нурнете во вашата прва недела на тестирање

 • Прегледајте ги резултатите од вашите првични тестови, обезбедувајќи суштински основни податоци за вашето патување за обука.
 • Идентификувајте ги силните страни и областите за подобрување, обезбедувајќи приспособен пристап.

3. Навигирајте го вашиот процес на обука

 • Добијте сеопфатно разбирање за процесот на обука.
 • Истражете ги точките на контакт и методите на комуникација со вашиот тренер.

Овој состанок обично се случува на крајот од вашата стартна недела по завршувањето на тестовите или во првите 3 недели од обуката, во зависност од вашата и достапноста на вашиот тренер. Тоа е клучен чекор во создавањето тренерско искуство прилагодено на вашите уникатни потреби и аспирации.

Ајде да тргнеме на ова патување заедно!

Дополнителни услуги

Подобрете го вашето тренерско искуство со персонализирани видео сесии

Отклучете го вашиот целосен потенцијал со персонализирано водство

Подигнете го вашето тренерско патување со 20-минутен видео состанок еден на еден со вашиот посветен тренер. Оваа непроценлива дополнителна услуга е достапна за да ја надополни вашата постоечка претплата за онлајн тренинг или план за обука.

За време на вашиот видео состанок, ќе имате можност да разговарате за вашиот напредок, да одговорите на конкретни проблеми и да добивате персонализирано водство директно од вашиот тренер. Тие не само што ќе обезбедат стручни сознанија, туку и ќе направат прилагодувања во реално време на вашиот план за обука, обезбедувајќи совршено да се усогласи со вашите цели и потреби кои се развиваат.

цена: 50 евра

Платете за вашиот видео состанок >>

Резервација преку: katinka.nyberg@arduua. СоДобро подесете го вашиот план за обука со приспособени прилагодувања

Останете на вистинскиот пат со прилагодувањата на планот за обука

Во случај да треба да направите прилагодувања во вашиот план за обука помеѓу вашите квартални прегледи за обука, ве покриваме.

Придобивки:

 • Флексибилност за прилагодување на вашиот план за обука по потреба
 • Одржувајте ги вашите цели на вистинскиот пат и оптимизирајте ги перформансите

Цена: 20 евра

Плаќајте за прилагодувањата на вашиот план за обука >>

Резервација преку: katinka.nyberg@arduua. Со

* Бара Build Your Plan
6N4A5648
021-3

Monthly Coaching

50 / Месец

За тркачи на патеки, ентузијасти за ултра-патеки и предизвикувачи на трки Sky кои освојуваат растојанија кои се движат од 5 километри до епски 100 милји или повеќе, нашите Personal Coaching Monthly пакетот е дизајниран да обезбеди исклучителна поддршка со monthly coaching точки на допир.
 
Со овој пакет, ќе добиете пристап до прецизно персонализиран план за обука, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.
 
Вашиот тренер ќе ви обезбеди персонализирани повратни информации за време на сеопфатните месечни прегледи за обука. Дополнително, ќе добивате адаптивен план за обука секој месец за да ве одржува на вистинскиот пат, како и специјализирана подготовка за трки прилагодена специјално за вашите најважни А-трки.
 
Бесплатно стартување: (вредно 100 евра), вклучувајќи Build Your Plan ако се регистрирате пред 31 јули 2024 година.

Годишен план и планирање на трка

За да се осигураме дека ќе го достигнете врвот на вашата форма на денот на трката, нашиот тренер ќе подготви сеопфатен годишен план кој прецизно го вклучува вашиот распоред за трки и различни фази на тренирање. Ние ги категоризираме вашите трки во настани A, B и C, соодветно приспособувајќи го вашиот тренинг.

За секоја А-трка, нашите услуги вклучуваат:

 1. Периодизација и прецизно планирање на трката, со што се обезбедува врв во вистинско време
 2. Сеопфатни упатства за исхрана за пред трката, за време на настанот и по трката
 3. Целни совети за трка прилагодени на вашето специфично растојание
 4. Повратни информации и коментари по трката

МЕСЕЧЕН ИНДИВИДУАЛИЗИРАН АДАПТИВЕН ПЛАН ЗА ОБУКА

Со овој пакет, ќе имате пристап до прецизно персонализиран план за обука секој месец, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.

Врз основа на вашиот месечен преглед на обуката, вашиот тренер ќе ви дава нов адаптивен план за обука секој месец.

МЕСЕЧЕН ПРЕГЛЕД НА ОБУКАТА И ПОВРАТНИ информации

Вашиот тренер спроведува месечен преглед на обуката во рамките на TrainingPeaks апликација. За време на овој преглед, вашиот тренер прецизно ги анализира и коментира вашите конкретно означени референтни тренинзи (4-5 месечно) и ги решава вашите прашања во рамките на вашиот месечен преглед на TrainingPeaks.

НЕОГРАНИЧЕНИ МЕСЕЧНИ ТРЕНИНГ СЕСИИ

Со овој пакет, ќе уживате во слободата на неограничени тренинг сесии прилагодени на вашите специфични потреби. Без разлика дали се фокусирате на трчање, сила, мобилност, истегнување или други аспекти од вашиот тренинг режим, нашиот флексибилен пристап ви овозможува да планирате онолку сесии колку што е потребно.

Уште повеќе, сите сесии за трчање се практично достапни за преземање на вашиот часовник за обука. Ова гарантира дека сте целосно опремени за успех, со лесен пристап до вашите тренинзи кога и каде ви требаат.

МЕСЕЧНА АНАЛИЗА НА ПЕРФОРМАНСИ

Искусете месечна анализа на перформансите за да го следите вашиот напредок кон вашите цели. За време на овие сесии, ќе го процениме вашиот целокупен физички статус, прегледувајќи ја вашата фитнес табела која го прикажува нивото на вашата кондиција, замор и форма. Вашиот тренер ќе обезбеди вредни повратни информации за овие витални индикатори. Фитнесот, заморот и формата се критични показатели што ги следиме за да се осигураме дека сте подготвени за денот на трката. Врз основа на вашите повратни информации и статусот на обука, ќе ги направиме потребните прилагодувања и унапредувања во вашиот план за обука.

ОСНОВНА СМЕТКА НА СПОРТИСТИТЕ ВО TRAININGPEAKS
 1. Поставете вежбање од над 100 фитнес уреди и апликации
 2. Мапирајте ги вашите вежби
 3. Детално резиме на тренингот
 4. Поставете цели и додајте настани
 5. Дневни потсетници за вежбање
 6. Компатибилен со илјадници планови за обука
 7. Работете со тренер
ПОЧЕТНА ВИДЕО СРЕДБА

Еден првичен видео состанок со вашиот тренер е вклучен во Build Your Plan во почетокот на неделата. Овој состанок ја поставува сцената за вашиот успех и гарантира дека вашето тренерско искуство е прилагодено на вашите единствени цели и аспирации. За време на оваа 20-минутна сесија, ќе се поврзете со вашиот тренер за:

1. Дефинирајте го вашиот пат до успехот

 • Споделете ја вашата здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и претстојни трки.
 • Разговарајте за вашите аспирации и што имате за цел да постигнете преку нашиот тренинг.

2. Нурнете во вашата прва недела на тестирање

 • Прегледајте ги резултатите од вашите првични тестови, обезбедувајќи суштински основни податоци за вашето патување за обука.
 • Идентификувајте ги силните страни и областите за подобрување, обезбедувајќи приспособен пристап.

3. Навигирајте го вашиот процес на обука

 • Добијте сеопфатно разбирање за процесот на обука.
 • Истражете ги точките на контакт и методите на комуникација со вашиот тренер.

Овој состанок обично се случува на крајот од вашата стартна недела по завршувањето на тестовите или во првите 3 недели од обуката, во зависност од вашата и достапноста на вашиот тренер. Тоа е клучен чекор во создавањето тренерско искуство прилагодено на вашите уникатни потреби и аспирации.

Ајде да тргнеме на ова патување заедно!

Дополнителни услуги

Подобрете го вашето тренерско искуство со персонализирани видео сесии

Отклучете го вашиот целосен потенцијал со персонализирано водство

Подигнете го вашето тренерско патување со 20-минутен видео состанок еден на еден со вашиот посветен тренер. Оваа непроценлива дополнителна услуга е достапна за да ја надополни вашата постоечка претплата за онлајн тренинг или план за обука.

За време на вашиот видео состанок, ќе имате можност да разговарате за вашиот напредок, да одговорите на конкретни проблеми и да добивате персонализирано водство директно од вашиот тренер. Тие не само што ќе обезбедат стручни сознанија, туку и ќе направат прилагодувања во реално време на вашиот план за обука, обезбедувајќи совршено да се усогласи со вашите цели и потреби кои се развиваат.

Цена: 50 евра

Платете за вашиот видео состанок >>

Резервација преку: katinka.nyberg@arduua. СоДобро подесете го вашиот план за обука со приспособени прилагодувања

Останете на вистинскиот пат со прилагодувањата на планот за обука

Во случај да треба да направите прилагодувања во вашиот план за обука помеѓу вашите квартални прегледи за обука, ве покриваме.

Придобивки:

 • Флексибилност за прилагодување на вашиот план за обука по потреба
 • Одржувајте ги вашите цели на вистинскиот пат и оптимизирајте ги перформансите

Цена: 20 евра

Плаќајте за прилагодувањата на вашиот план за обука >>

Резервација преку: katinka.nyberg@arduua. Со

* Бара Build Your Plan
241125399_563818307999977_964757172159876007_n
021-2-1

Полу Weekly Coaching

80 / Месец

За посветени тркачи на патеки, ентузијасти за ултра-патеки и предизвикувачи на трки Sky кои се подготвуваат да освојат растојанија кои се движат од 5 километри до епски 100 милји или повеќе, нашиот Семи Weekly Coaching Пакетот е прилагоден да обезбеди исклучителни биweekly coaching поддршка.
 
Со овој пакет, ќе добиете пристап до прецизно персонализиран план за обука, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.
 
Вашиот тренер ќе обезбеди персонализирани повратни информации за време на сеопфатните двонеделни прегледи за обука. Исто така, ќе доживеете адаптивен план за обука на две седмици за постојано да го оптимизирате вашиот напредок. Дополнително, овој пакет ја покрива подготовката за трки прецизно прилагодена за вашите најважни А-трки.
 
Бесплатно стартување: (вредно 100 евра), вклучувајќи Build Your Plan ако се регистрирате пред 31 јули 2024 година.

Годишен план и планирање на трка

За да се осигураме дека ќе го достигнете врвот на вашата форма на денот на трката, нашиот тренер ќе подготви сеопфатен годишен план кој прецизно го вклучува вашиот распоред за трки и различни фази на тренирање. Ние ги категоризираме вашите трки во настани A, B и C, соодветно приспособувајќи го вашиот тренинг.

За секоја А-трка, нашите услуги вклучуваат:

 1. Периодизација и прецизно планирање на трката, со што се обезбедува врв во вистинско време
 2. Сеопфатни упатства за исхрана за пред трката, за време на настанот и по трката
 3. Целни совети за трка прилагодени на вашето специфично растојание
 4. Повратни информации и коментари по трката
ДВОНЕДЕЛНО ИНДИВИДУАЛИЗИРАН АДАПТИВЕН ПЛАН ЗА ОБУКА

Со овој пакет, ќе добиете пристап до прецизно персонализиран план за обука секоја втора недела, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.

Врз основа на вашите двонеделни прегледи за обука, вашиот тренер ќе ви обезбедува нов адаптивен план за обука секоја втора недела.

ПРЕГЛЕД НА ДВОНЕДЕЛНИОТ ОБУК И ПОВРАТНИ информации

Вашиот тренер спроведува двонеделен преглед на обуката во рамките на TrainingPeaks апликација. За време на овој преглед, вашиот тренер прецизно ги анализира и коментира вашите конкретно означени референтни тренинзи (2-3 неделно) и ги решава вашите прашања во рамките на вашиот Двонеделен прегледен преглед на TrainingPeaks.


Неограничени сесии за обука

Со овој пакет, ќе уживате во слободата на неограничени тренинг сесии прилагодени на вашите специфични потреби. Без разлика дали се фокусирате на трчање, сила, мобилност, истегнување или други аспекти од вашиот тренинг режим, нашиот флексибилен пристап ви овозможува да планирате онолку сесии колку што е потребно.

Уште повеќе, сите сесии за трчање се практично достапни за преземање на вашиот часовник за обука. Ова гарантира дека сте целосно опремени за успех, со лесен пристап до вашите тренинзи кога и каде ви требаат.

МЕСЕЧНА АНАЛИЗА НА ПЕРФОРМАНСИ

Искусете месечна анализа на перформансите за да го следите вашиот напредок кон вашите цели. За време на овие сесии, ќе го процениме вашиот целокупен физички статус, прегледувајќи ја вашата фитнес табела која го прикажува нивото на вашата кондиција, замор и форма. Вашиот тренер ќе обезбеди вредни повратни информации за овие витални индикатори. Фитнесот, заморот и формата се критични показатели што ги следиме за да се осигураме дека сте подготвени за денот на трката. Врз основа на вашите повратни информации и статусот на обука, ќе ги направиме потребните прилагодувања и унапредувања во вашиот план за обука.

ОСНОВНА СМЕТКА НА СПОРТИСТИТЕ ВО TRAININGPEAKS
 1. Поставете вежбање од над 100 фитнес уреди и апликации
 2. Мапирајте ги вашите вежби
 3. Детално резиме на тренингот
 4. Поставете цели и додајте настани
 5. Дневни потсетници за вежбање
 6. Компатибилен со илјадници планови за обука
 7. Работете со тренер
ПОЧЕТНА ВИДЕО СРЕДБА

Еден првичен видео состанок со вашиот тренер е вклучен во Build Your Plan во почетокот на неделата. Овој состанок ја поставува сцената за вашиот успех и гарантира дека вашето тренерско искуство е прилагодено на вашите единствени цели и аспирации. За време на оваа 20-минутна сесија, ќе се поврзете со вашиот тренер за:

1. Дефинирајте го вашиот пат до успехот

 • Споделете ја вашата здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и претстојни трки.
 • Разговарајте за вашите аспирации и што имате за цел да постигнете преку нашиот тренинг.

2. Нурнете во вашата прва недела на тестирање

 • Прегледајте ги резултатите од вашите првични тестови, обезбедувајќи суштински основни податоци за вашето патување за обука.
 • Идентификувајте ги силните страни и областите за подобрување, обезбедувајќи приспособен пристап.

3. Навигирајте го вашиот процес на обука

 • Добијте сеопфатно разбирање за процесот на обука.
 • Истражете ги точките на контакт и методите на комуникација со вашиот тренер.

Овој состанок обично се случува на крајот од вашата стартна недела по завршувањето на тестовите или во првите 3 недели од обуката, во зависност од вашата и достапноста на вашиот тренер. Тоа е клучен чекор во создавањето тренерско искуство прилагодено на вашите уникатни потреби и аспирации.

Ајде да тргнеме на ова патување заедно!

Дополнителни услуги

Подобрете го вашето тренерско искуство со персонализирани видео сесии

Отклучете го вашиот целосен потенцијал со персонализирано водство

Подигнете го вашето тренерско патување со 20-минутен видео состанок еден на еден со вашиот посветен тренер. Оваа непроценлива дополнителна услуга е достапна за да ја надополни вашата постоечка претплата за онлајн тренинг или план за обука.

За време на вашиот видео состанок, ќе имате можност да разговарате за вашиот напредок, да одговорите на конкретни проблеми и да добивате персонализирано водство директно од вашиот тренер. Тие не само што ќе обезбедат стручни сознанија, туку и ќе направат прилагодувања во реално време на вашиот план за обука, обезбедувајќи совршено да се усогласи со вашите цели и потреби кои се развиваат.

Цена: 50 евра

Платете за вашиот видео состанок >>

Резервација преку: katinka.nyberg@arduua. СоДобро подесете го вашиот план за обука со приспособени прилагодувања

Останете на вистинскиот пат со прилагодувањата на планот за обука

Во случај да треба да направите прилагодувања во вашиот план за обука помеѓу вашите двонеделни прегледи за обука, ве покриваме.

Придобивки:

 • Флексибилност за прилагодување на вашиот план за обука по потреба
 • Одржувајте ги вашите цели на вистинскиот пат и оптимизирајте ги перформансите

Цена: 20 евра

Плаќајте за прилагодувањата на вашиот план за обука >>

Резервација преку: katinka.nyberg@arduua. Со

* Бара Build Your Plan
6N4A2613-2048x1365xx
022-2

Race Coaching

150 / Месец

За жестоко конкурентни тркачи на патеки, решени да напредуваат во трки на патека, ултра-патеки или трки на Скај на растојанија од 5 километри до импресивни 100 милји или повеќе, нашите Race Coaching Пакетот е врвен избор, кој нуди врвна поддршка и експертиза.
 
Со овој пакет, ќе добиете пристап до прецизно персонализиран план за обука, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.
 
Уживајте во персонализирани повратни информации од вашиот тренер секоја недела за време на сеопфатните прегледи на тренинзите, осигурувајќи дека ќе останете на курсот и ќе се прилагодите на новите предизвици со свеж и приспособен план за обука што се доставува неделно.
 
Но, има повеќе во овој пакет. Се протега надвор од основите, обезбедувајќи прецизно приспособена подготовка за трки за сите ваши А-трки. Препознавајќи ја важноста на постојаната комуникација, вклучуваме месечен видео повик со вашиот тренер. Ова ги олеснува дискусиите во реално време за вашиот напредок, се однесува на грижите и прави витални прилагодувања на вашиот план за обука.
 
Бесплатно стартување: (вредно 100 евра), вклучувајќи Build Your Plan ако се регистрирате пред 31 јули 2024 година.

Годишен план и планирање на трка, напредно

За да се осигураме дека ќе го достигнете врвот на вашата форма на денот на трката, нашиот тренер ќе подготви сеопфатен годишен план кој прецизно го вклучува вашиот распоред за трки и различни фази на тренирање. Ние ги категоризираме вашите трки во настани A, B и C, соодветно приспособувајќи го вашиот тренинг.

За секоја А-трка, нашите напредни услуги вклучуваат:

 1. Периодизација и прецизно планирање на трката, со што се обезбедува врв во вистинско време
 2. Сеопфатни упатства за исхрана за пред трката, за време на настанот и по трката
 3. Напредни, насочени совети за трка прилагодени на вашата специфична трка
 4. Продлабочена анализа на трката, повратни информации по трката и коментари
НЕДЕЛЕН ИНДИВИДУАЛИЗИРАН АДАПТИВЕН ПЛАН ЗА ОБУКА

Со овој пакет, ќе добиете пристап до прецизно персонализиран план за обука секоја недела, стручно изработен со користење Build Your Plan, прецизно усогласени со вашите единствени цели и способности.

Врз основа на вашиот неделен преглед на тренингот, вашиот тренер ќе ви дава нов адаптивен план за обука секоја недела.

ПРЕГЛЕД НА НЕДЕЛНИОТ ОБУК И ПОВРАТНИ информации

Вашиот тренер спроведува неделен преглед на обука во TrainingPeaks апликација. За време на овој преглед, вашиот тренер ги анализира и коментира сите ваши тренинзи и ги решава вашите прашања во рамките на вашиот Неделен прегледен преглед на TrainingPeaks.

Неограничени неделни сесии за обука и анализи

Со овој пакет, ќе имате корист од неограничено планирање и длабинска анализа на вашите неделни тренинзи. Нашиот сеопфатен пристап опфаќа различни аспекти од вашиот тренинг, вклучувајќи трчање, сила, мобилност, истегнување и многу повеќе.

За дополнителна погодност, сите сесии за трчање се достапни за преземање на вашиот часовник за обука. Ова гарантира дека сте целосно подготвени за успех, со лесен пристап до вашите тренинзи секогаш кога ви требаат. Останете на врвот на вашите фитнес цели со нашите стручни насоки и персонализирана поддршка..

МЕСЕЧНА АНАЛИЗА НА ПЕРФОРМАНСИ

Искусете месечна анализа на перформансите за да го следите вашиот напредок кон вашите цели. За време на овие сесии, ќе го процениме вашиот целокупен физички статус, прегледувајќи ја вашата фитнес табела која го прикажува нивото на вашата кондиција, замор и форма. Вашиот тренер ќе обезбеди вредни повратни информации за овие витални индикатори. Фитнесот, заморот и формата се критични показатели што ги следиме за да се осигураме дека сте подготвени за денот на трката. Врз основа на вашите повратни информации и статусот на обука, ќе ги направиме потребните прилагодувања и унапредувања во вашиот план за обука.

Тренерство базирано на Stryd Power

Во овој пакет, исто така, добивате пристап до обука и обука базирана на Stryd Power. Ние користиме вати за прецизно мерење на вашата ефикасност и економичност, обезбедувајќи увид во реално време за оптоварувањето на тренингот.

ПРЕМИУМ СМЕТКА ВО ТРЕНИНГ ПИК
 1. Поставете вежбање од над 100 фитнес уреди и апликации
 2. Мапирајте ги вашите вежби
 3. Детално резиме на тренингот
 4. Поставете цели и додајте настани
 5. Дневни потсетници за вежбање
 6. Компатибилен со илјадници планови за обука
 7. Работете со тренер
 8. Следете го вашето подобрување на фитнесот
 9. Додадете белешки, потсетници и ажурирања
 10. Повлечете и спуштете го Градителот за вежбање
 11. Следете ги вашите врвни перформанси
 12. Планирајте ги идните тренинзи
 13. Табели за отчукувањата на срцето, темпо и моќност
 14. Неделно резиме на фитнес
 15. Создадете повеќекратни библиотеки за вежбање
 16. Уредете ги вашите завршени тренинзи
 17. Пребарувајте и филтрирајте ги тренинзите

ПОЧЕТНА ВИДЕО СРЕДБА

Еден првичен видео состанок со вашиот тренер е вклучен во Build Your Plan во почетокот на неделата. Овој состанок ја поставува сцената за вашиот успех и гарантира дека вашето тренерско искуство е прилагодено на вашите единствени цели и аспирации. За време на оваа 20-минутна сесија, ќе се поврзете со вашиот тренер за:

1. Дефинирајте го вашиот пат до успехот

 • Споделете ја вашата здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и претстојни трки.
 • Разговарајте за вашите аспирации и што имате за цел да постигнете преку нашиот тренинг.

2. Нурнете во вашата прва недела на тестирање

 • Прегледајте ги резултатите од вашите првични тестови, обезбедувајќи суштински основни податоци за вашето патување за обука.
 • Идентификувајте ги силните страни и областите за подобрување, обезбедувајќи приспособен пристап.

3. Навигирајте го вашиот процес на обука

 • Добијте сеопфатно разбирање за процесот на обука.
 • Истражете ги точките на контакт и методите на комуникација со вашиот тренер.

Овој состанок обично се случува на крајот од вашата стартна недела по завршувањето на тестовите или во првите 3 недели од обуката, во зависност од вашата и достапноста на вашиот тренер. Тоа е клучен чекор во создавањето тренерско искуство прилагодено на вашите уникатни потреби и аспирации.

Ајде да тргнеме на ова патување заедно!

МЕСЕЧНИ ВИДЕО КОУЧИНСКИ СЕСИИ

Останете тесно поврзани со вашиот тренер преку месечни видео состаноци, со 20 минути вклучени во секоја сесија. За време на овие сесии, ќе разговарате за вашиот напредок во обуката и ќе го усогласите со вашите цели.

Пристап до поддршка преку е-пошта и WhatsApp

Во овој пакет имате пристап до поддршката за е-пошта и WhatsApp, доколку имате итни прашања што не можат да чекаат до неделниот преглед.

* Бара Build Your Plan
6N4A6876
022-2-1

Тренирање на ментори

50 / Месец

Целна група: Оваа услуга е наменета за искусни тркачи на патеки кои уживаат слободно да трчаат, но претпочитаат самостојно да го планираат и изведуваат тренингот додека бараат стратешки насоки од професионален тренер. Идеални кандидати се оние кои имаат завршено барем една сезона од Arduua Coaching програма.
 
Преглед на услугата: Во услугата Mentor Coaching, ќе добиете персонализирано стратешко водство од ан Arduua професионален тренер кој ќе ве поддржува во текот на вашето тренинг патување. За разлика од другите лични планови за тренинг, оваа услуга ви овозможува сами да управувате со сите детали од вашиот тренинг, планирајќи го вашиот сопствен тренинг во TrainingPeaks врз основа на целокупните упатства дадени од вашиот тренер.
 
Фокусот на оваа услуга е да ве поттикне да управувате и планирате сопствен тренинг во подолга перспектива со стратешки придонес од професионален тренер, преку градење на долготрајна врска со вашиот тренер и максимизирање на вредноста на видео состаноците. За време на овие состаноци, ќе ја прегледате вашата претходна фаза на обука и ќе ја поминете претстојната фаза, дискутирајќи што да тренирате, зошто и колку. На овие состаноци ќе бидат опфатени и клучните елементи како што се водење видео анализа и прегледи на трки.
 
Цели на услугата: 1.) Да ве поттикне да управувате и планирате сопствен тренинг со стратешки придонес од професионален тренер. 2.) Достигнете ја максималната форма на денот на трката со имплементирање на периодизација и различни фази на тренинг во вашиот план за обука, притоа минимизирајќи го мешањето во вашиот личен животен стил. 3.) Обезбедете долготрајна кариера за трчање по патека и континуирано подобрување на вашето трчање по патека со поттикнување силна, долгорочна врска со вашиот тренер.

Вклучено во Up-start
 1. Преглед на профилот на клиентите (вклучувајќи здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и планирани трки)
 2. Преглед на тест за праг на трчање
 3. Водење анализа од видео
 4. Периодизација и целокупно водство за претстојните фази на обука
 5. Почетен видео состанок (45 минути)
Вклучено во Тековната услуга
 1. 45-минутен видео состанок помеѓу секоја фаза на тренинг (во просек на секои 6 недели)
 2. Следење на претходната фаза на обука
 3. Прегледи на трки (до 3 А-трки годишно)
 4. Целокупно упатство за претстојната фаза на обука
Не се вклучени
 1. Планирање на обуки во TrainingPeaks
 2. Читање и одговарање на коментари за обуките во Trainingpeaks
Почетно поставување
 1. Пополнете го формуларот за профил на клиент, вклучувајќи здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и планирани трки.
 2. Завршете го тестот за праг на трчање.
 3. Поднесете видео за анализа.
 4. Добијте севкупни упатства за претстојните фази на обука.
 5. Учествувајте на 45-минутен првичен видео состанок за да разговарате за вашиот профил, резултатите од тестот и видео анализата.
Тековна поддршка

Помеѓу секоја фаза на тренинг (во просек на секои 6 недели), учествувајте на 30-минутен видео состанок со вашиот тренер за:

 1. Прегледајте ја претходната фаза на обука.
 2. Поминете низ претстојната фаза на обука.
 3. Спроведете прегледи на трки (до 3 А-трки годишно).
 4. Добијте севкупни насоки за стратегии за обука, периодизација и фазни транзиции.
Потребно
 1. Треба да имате добро познавање на трчање и различни типови на сесии за трчање, како што се Easy Run, Tempo, VO2 Max тренинг, Threshold тренинг, Blocks, Intervals итн.
 2. Треба да имате добро познавање на Тренинг за сила, мобилност и истегнување за тркачи.
 3. Треба да го користите TrainingPeaks Стан
 4. Потребен ви е часовник за обука компатибилен со TrainingPeaks и лента за граден кош за надворешно мерење на пулсот.
 5. Треба да ги додадете сите ваши тренинзи TrainingPeaks и обезбедете информативни наслови за секој тренинг, како што се „Зона на лесна патека 1-2“, „Тренинг VO2-max“, „Темпо патека“, „Основна сила со оптоварување“ итн. Ова е важно бидејќи тренерот само ќе ги чита титули за да ја добиете големата слика за вашата завршена обука.
* Бара Build Your Plan
Алесандро Ростањо 3
023-1

Elite Coaching

250 / Месец

Дизајниран исклучиво за поединци со елитни аспирации или оние кои веќе се на елитно ниво, "Elite Coaching„Пакетот е олицетворение на персонализиран тренинг.
 
Ако сте спортист кој се стреми кон врв на перформанси во која било трка Трејл, Ултра-трајл или Скај трка која се протега од 5 км до импресивни 100 милји или повеќе, овој пакет е скроен специјално за вас.
 
Со "Elite Coaching", ќе добиете прецизно персонализиран план за обука, прецизно креиран со Build Your Plan, осигурувајќи дека совршено се усогласува со вашите елитни цели и способности.
 
Ќе уживате во привилегијата да добивате персонализирани повратни информации од вашиот тренер секоја недела, што ќе ве држи на континуиран пат на подобрување. Останете пред конкуренцијата и прилагодете се на новите предизвици со свеж и приспособен план за обука што се доставува секоја недела.

НЕДЕЛНИ ПРЕГЛЕД НА ОБУКАТА И ПОВРШНИ ПОВРАТИ ДВА ПАТИ НЕДЕЛНО

Вашиот тренер спроведува неделен преглед на обуката преку Неделното резиме во TrainingPeaks апликација, и реагира, одговарајќи на вашите коментари двапати неделно.


НЕДЕЛЕН АДАПТИВЕН ПЛАН ЗА ОБУКА

Врз основа на вашиот неделен преглед на тренингот, вашиот тренер ќе ви дава нов адаптивен план за обука секоја недела.


Неограничени неделни сесии за обука и анализи

Со овој пакет, ќе имате корист од неограничено планирање и длабинска анализа на вашите неделни тренинзи. Нашиот сеопфатен пристап опфаќа различни аспекти од вашиот тренинг, вклучувајќи трчање, сила, мобилност, истегнување и многу повеќе.

За дополнителна погодност, сите сесии за трчање се достапни за преземање на вашиот часовник за обука. Ова гарантира дека сте целосно подготвени за успех, со лесен пристап до вашите тренинзи секогаш кога ви требаат. Останете на врвот на вашите фитнес цели со нашите стручни насоки и персонализирана поддршка..

МЕСЕЧНА АНАЛИЗА НА ПЕРФОРМАНСИ

Искусете месечна анализа на перформансите за да го следите вашиот напредок кон вашите цели. За време на овие сесии, ќе го процениме вашиот целокупен физички статус, прегледувајќи ја вашата фитнес табела која го прикажува нивото на вашата кондиција, замор и форма. Вашиот тренер ќе обезбеди вредни повратни информации за овие витални индикатори. Фитнесот, заморот и формата се критични показатели што ги следиме за да се осигураме дека сте подготвени за денот на трката. Врз основа на вашите повратни информации и статусот на обука, ќе ги направиме потребните прилагодувања и унапредувања во вашиот план за обука.

Годишен план и планирање на трка, напредно

За да се осигураме дека ќе го достигнете врвот на вашата форма на денот на трката, нашиот тренер ќе подготви сеопфатен годишен план кој прецизно го вклучува вашиот распоред за трки и различни фази на тренирање. Ние ги категоризираме вашите трки во настани A, B и C, соодветно приспособувајќи го вашиот тренинг.

За секоја А-трка, нашите напредни услуги вклучуваат:

 1. Периодизација и прецизно планирање на трката, со што се обезбедува врв во вистинско време
 2. Сеопфатни упатства за исхрана за пред трката, за време на настанот и по трката
 3. Напредни, насочени совети за трка прилагодени на вашата специфична трка
 4. Продлабочена анализа на трката, повратни информации по трката и коментари
Тренерство базирано на Stryd Power

Во овој пакет, исто така, добивате пристап до обука и обука базирана на Stryd Power. Ние користиме вати за прецизно мерење на вашата ефикасност и економичност, обезбедувајќи увид во реално време за оптоварувањето на тренингот.

ПРЕМИУМ СМЕТКА ВО TRAININGPEAKS

 1. Поставете вежбање од над 100 фитнес уреди и апликации
 2. Мапирајте ги вашите вежби
 3. Детално резиме на тренингот
 4. Поставете цели и додајте настани
 5. Дневни потсетници за вежбање
 6. Компатибилен со илјадници планови за обука
 7. Работете со тренер
 8. Следете го вашето подобрување на фитнесот
 9. Додадете белешки, потсетници и ажурирања
 10. Повлечете и спуштете го Градителот за вежбање
 11. Следете ги вашите врвни перформанси
 12. Планирајте ги идните тренинзи
 13. Табели за отчукувањата на срцето, темпо и моќност
 14. Неделно резиме на фитнес
 15. Создадете повеќекратни библиотеки за вежбање
 16. Уредете ги вашите завршени тренинзи
 17. Пребарувајте и филтрирајте ги тренинзите
ПОЧЕТНА ВИДЕО СРЕДБА

Еден првичен видео состанок со вашиот тренер е вклучен во Build Your Plan во почетокот на неделата. Овој состанок ја поставува сцената за вашиот успех и гарантира дека вашето тренерско искуство е прилагодено на вашите единствени цели и аспирации. За време на оваа 20-минутна сесија, ќе се поврзете со вашиот тренер за:

1. Дефинирајте го вашиот пат до успехот

 • Споделете ја вашата здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и претстојни трки.
 • Разговарајте за вашите аспирации и што имате за цел да постигнете преку нашиот тренинг.

2. Нурнете во вашата прва недела на тестирање

 • Прегледајте ги резултатите од вашите првични тестови, обезбедувајќи суштински основни податоци за вашето патување за обука.
 • Идентификувајте ги силните страни и областите за подобрување, обезбедувајќи приспособен пристап.

3. Навигирајте го вашиот процес на обука

 • Добијте сеопфатно разбирање за процесот на обука.
 • Истражете ги точките на контакт и методите на комуникација со вашиот тренер.

Овој состанок обично се случува на крајот од вашата стартна недела по завршувањето на тестовите или во првите 3 недели од обуката, во зависност од вашата и достапноста на вашиот тренер. Тоа е клучен чекор во создавањето тренерско искуство прилагодено на вашите уникатни потреби и аспирации.

Ајде да тргнеме на ова патување заедно!

НЕДЕЛНИ ВИДЕО КОУЧИНСКИ СЕСИИ

Останете тесно поврзани со вашиот тренер преку неделни видео состаноци, со 20 минути вклучени во секоја сесија. За време на овие сесии, ќе разговарате за вашиот напредок во обуката и ќе го усогласите со вашите цели.

Пристап до поддршка преку е-пошта и WhatsApp

Во овој пакет имате пристап до поддршката за е-пошта и WhatsApp, доколку имате итни прашања што не можат да чекаат до неделниот преглед.

* Бара Build Your Plan
20220720_130446xxyy
024

Build Your Plan

100

Прилагодена обука од земја нагоре
At Arduua, Нашата Build Your Plan проектот служи за единствена цел: да креира план за обука кој е 100% прилагоден на вас. Овој план е направен врз основа на вашите единствени цели, моменталниот физички статус и достапноста за обука.
секој Arduua Coaching Планот започнува со Build Your Plan, проследено со првична видео средба со вашиот посветен тренер. Оваа суштинска фаза е дизајнирана да обезбеди дека ќе го изградиме најефективниот и персонализиран план за обука исклучиво за вас.
За да го постигнеме ова, навлегуваме длабоко во вашите аспирации за трчање, минатите искуства, физичката состојба и што е најважно, вашиот индивидуален идентитет. Овој сеопфатен процес вклучува длабински дискусии, насочени прашалници и прецизни проценки. Овие проценки опфаќаат различни аспекти, вклучувајќи тестови за трчање, темелна анализа на трчање и првични проценки на вашата мобилност, сила, стабилност и рамнотежа.
Нашиот холистички пристап ни дава моќ да создадеме план за обука кој совршено се усогласува со вашите специфични потреби, поставувајќи ја основата за вашиот успех во трчањето по патека.

Почетен видео состанок

Еден првичен видео состанок со вашиот тренер е вклучен во Build Your Plan во почетокот на неделата. Овој состанок ја поставува сцената за вашиот успех и гарантира дека вашето тренерско искуство е прилагодено на вашите единствени цели и аспирации. За време на оваа 20-минутна сесија, ќе се поврзете со вашиот тренер за:

1. Дефинирајте го вашиот пат до успехот

 • Споделете ја вашата здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и претстојни трки.
 • Разговарајте за вашите аспирации и што имате за цел да постигнете преку нашиот тренинг.

2. Нурнете во вашата прва недела на тестирање

 • Прегледајте ги резултатите од вашите првични тестови, обезбедувајќи суштински основни податоци за вашето патување за обука.
 • Идентификувајте ги силните страни и областите за подобрување, обезбедувајќи приспособен пристап.

3. Навигирајте го вашиот процес на обука

 • Добијте сеопфатно разбирање за процесот на обука.
 • Истражете ги точките на контакт и методите на комуникација со вашиот тренер.

Овој состанок обично се случува на крајот од вашата стартна недела по завршувањето на тестовите или во првите 3 недели од обуката, во зависност од вашата и достапноста на вашиот тренер. Тоа е клучен чекор во создавањето тренерско искуство прилагодено на вашите уникатни потреби и аспирации.

Ајде да тргнеме на ова патување заедно!

СТАТУС НА ТРЕНИНГ, ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ЦЕЛИ И ЗДРАВЈЕ

Ќе треба да пополните формулар вклучувајќи ја вашата здравствена декларација, статус на обука, цели, амбиции и планирани трки.

ARDUUA ВРЧЕЊЕ ТЕСТОВИ

Направивме специфичен тест за трчање за нашите тркачи каде што трчате со лента за гради и часовник за вежбање. Од ова можеме да ги утврдиме вашите пулсни зони и нивото на трчање. Ќе направиме еден лесен тест за трчање за да го утврдиме вашиот аеробен праг и еден тежок тест за да го утврдиме вашиот анаеробен праг.

ARDUUA ТЕСТОВИ ЗА МОБИЛНОСТ, СИЛА, СТАБИЛНОСТ И РАМНОТЕЖА

овие тестови ќе ни даде конкретни информации за мобилноста, рамнотежата и силата што треба да ги тренирате за време на вашата тренинг програма со цел да создадеме најдобри услови за ефикасна техника на трчање.

АНАЛИЗА НА ТЕХНИКА НА ВРЧЕЊЕ

Правиме анализа на техниката на трчање врз основа на видео снимката што ни ја испраќате.

ГОДИШЕН ПЛАН, ПЛАНИРАЊЕ НА ТРКИ И ПЕРИОДИЗАЦИЈА

Врз основа на вашата физичка состојба, целите и резултатите од тестовите, вашиот тренер ќе го изгради вашиот годишен план за вас Trainingpeaks. Планот ќе ги вклучи сите ваши трки А, Б и Ц, вклучувајќи ги вашите цели и вкупните фази на тренинзи.

Во вашиот план за обука го одредуваме оптималното оптоварување за обука за да се увериме дека сте во најдобра форма во деновите на трката.

004 - Тренери

Запознајте ги тренерите

Нашите професионални тренери од Шпанија се специјализирани за трчање по патека, ултра-патека и Skyrunning. Тие имаат диплома за физичка активност и спортски науки (CAFyD). Нашите тренери течно зборуваат и шпански и англиски, обезбедувајќи ефективна комуникација за поддршка на вашето патување.

VideoCapture_20220701-175910xxyy

Фернандо Армисен

Тренер за трчање на патека / главен тренер кај Arduua
Главен тренер, Arduua
Професионален тренер од Шпанија, специјализиран за трчање во патека, Skyrunning, и Ултра-трајл.
Со седиште во Сарагоса, лоцирана во областа Арагон, Шпанија.
Течно зборува шпански и англиски јазик.
Има диплома за физичка активност и спортски науки (CAFyD).
Поседува сертификат за стручен тренер за трчање на патека од Универзитетот UDIMA во Мадрид.
Специјализирана за исхрана применета на трчање на патека (IEWG).
Тренер на напредно ниво за трчање спорт, сертифициран од TrainingPeaks/УДИМА Универзитет.

Кој е Фернандо?

Фернандо е страствен трчач и тренер од Шпанија кој има длабок афинитет кон планините и напредува во природни спортски средини. Тој е личен тренер специјализиран за трчање по патека, ултра-траил и Skyrunning. Неговата експертиза лежи во подготовката на тркачи на патеки за широк опсег на растојанија, од вертикални километри до планински ултраси и скај трки.

Како ќе ми помогне Фернандо?

As ArduuaГлавниот тренер на Фернандо презема клучна улога во поставувањето и обезбедувањето на квалитетот на нашите услуги за обука. Тој служи како еден од нашите искусни тренери и е првенствено одговорен за надзор на Arduua Напредокот и потребите за обука на елитниот тим.

IMG-20220629-WA0008xx

Давид Гарсија

Тренер за трчање на патека кај Arduua
тренер, Arduua
Професионален тренер од Шпанија, специјализиран за трчање во патека, Skyrunning, и Ултра-трајл.
Со седиште во Мадрид, лоциран во срцето на Шпанија.
Течно зборува шпански и англиски јазик.
Има диплома за физичка активност и спортски науки (CAFyD).
Поседува сертификат за стручен тренер за трчање на патека од Универзитетот UDIMA во Мадрид.
Има универзитетска диплома специјализирана за трчање на патека од Универзитетот во Виторија во Мадрид.
Тренер на напредно ниво за трчање спорт, сертифициран од TrainingPeaks/УДИМА Универзитет, со експертиза за обука базирана на моќ.
TrainingPeaks/УДИМА Универзитет, со експертиза за обука базирана на моќ.
Официјален тренер базиран на моќ на Стрид.

Кој е Дејвид?

Дејвид е страствен трчач и тренер од Шпанија кој својата утеха ја наоѓа во планините. Со силна посветеност на својот занает, Дејвид е личен тренер специјализиран за трчање по патека, ултра-траил и Skyrunning. Неговиот фокус лежи во подготовката на тркачи на патеки за различен опсег на растојанија, од вертикални километри до планински ултраси и скај трки.

Како ќе ми помогне Давид?

Тренерската моќ на Дејвид се протега од почетници до елити, помагајќи им на тркачите да ги постигнат клучните цели во сезоната. Тој стои покрај вас во текот на вашето патување, нудејќи водство, непоколеблива поддршка и охрабрување да ги поместите вашите граници и да напредувате понатаму.

Трениран од Arduua

Искусете ја трансформативната моќ на Arduua coaching преку зборовите на нашите посветени спортисти. Откријте ги нивните извонредни патувања, непоколебливата посветеност и длабокото влијание што го има Arduua coaching имал на нивната потрага по совршеност.