6N4A6234
5 desember 2023

Trail Running Triumphs: Din eksklusive insider

Hilsen, lidenskapelige banebrytere,

Legg ut på en banebrytende reise med Arduua mens vi avslører den siste innsikten, tipsene og spennende tilbudene for stiløpere som deg. Enten du er en erfaren proff eller bare har begynt, er vår forpliktelse til din triumf urokkelig.

I denne utgaven er våre erfarne trenere ivrige etter å dele uvurderlig kunnskap og råd om strategisk treningsplanlegging for den kommende løypesesongen. Gjør deg klar til å dykke ned i hodet til ekspertene våre mens de veileder deg om hvordan du kan nærme deg og legge strategier for treningen din på en effektiv måte, og sikre en sesong med utholdenhet, spenst og topp ytelse.

Bli med oss ​​mens vi utforsker forviklingene ved løypeløp og gir deg verktøyene for å erobre nye høyder. Din suksess er ikke bare et reisemål; det er terrenget for seirene dine. Følg med for en transformerende opplevelse og bli en del av et fellesskap som triumferer med triumf.

Conquering Peaks: Crafting Your Pre-Season Triumph

Dykk inn i Fernando Armiséns visdom mens han nøster opp nøklene til mesterskap før sesongen. Denne bloggen setter scenen for en sesong med utholdenhet, spenst og topp ytelse, fra dekoding av glanskunsten til å navigere i de to fasene. Les mer >>

Slipp løs løypepotensialet ditt: Skap din årlige triumf

Bli med David Garcia i å drømme større og oppnå mer. Denne styrkende bloggen fokuserer på langsiktige mål, forståelse av utgangspunktet ditt og kunsten å lage triumf. Ikke bare bygg en årlig treningsplan; skulptere en vei til triumf. Les mer >>

Arduua Tester for Trail running, Skyrunning og Ultra-trail

Vi har full tro på at for å forbedre noe, må du først måle det og vite hvor det starter. I vårt Online Coaching-program utfører vi alltid visse tester på løperne for å sikre at du er i riktig bevegelsesområde, stabilitet, balanse og styrke.

Disse testene vil gi oss spesifikk informasjon om mobilitet, balanse og styrke som skal trenes under treningsprogrammet ditt for å skape de beste forutsetningene for en effektiv løpeteknikk.

Fra denne 360º visjonen til utøveren kan vi etablere en effektiv treningsplan som lar oss forbedre alle deres evner og arbeide spesifikt med ferdighetene og evnene til deres objektive karrierer.

På slutten av denne artikkelen kan du finne en video som oppsummerer testene. Les mer >>

Årsplan og periodisering

For å sikre at du vil være i din aller beste form på løpsdagen, vil treneren din begynne å lage en årsplan for deg, inkludert racingagendaen din og ulike faser av treningen. Vi tar med løpene du ønsker å løpe i treningsplanen din, og deler dem opp i A-løp, B-løp og C-løp. Les mer >>

Mestring av idrettsutøvers treningsbelastning: nøkkelen til topp ytelse

Dykk inn i vitenskapen bak topp ytelse med Arduua. Forstå rollen til treningsbelastning, kunsten å overvåke beregninger, og hvordan vi skreddersyr reisen for fortreffelighet. Potensialet ditt er ikke bare et reisemål – det er grunnlaget for seirene dine. Les mer >>

Trailrunning Coach Online:
Eksklusivt tilbud!

For løypeløpere, Ultra-trail-entusiaster og Sky race-konkurrenter som takler avstander fra 5 km til episke 100 miles eller lenger, gir alle våre coachingpakker en skreddersydd treningsopplevelse, perfekt egnet for de som foretrekker trenerkontaktpunkter på kvartalsbasis.
 
GRATIS OPPSTARTSUKE (verdi 100 Euro) inkl. Build Your Plan frem til 14. januar 2024.
Registrer deg i dag >>

Klar til å heve løypeopplevelsen din?

Dykk inn i denne eksklusive innsikten og bli en del av et fellesskap som triumferer med triumf.

For flere detaljer eller for å kickstarte løypetransformasjonen, sprint over til denne webside. Spørsmål? Spenning å dele? Ta kontakt med Katinka Nyberg kl katinka.nyberg@arduua. Med.

Arduua Coaching — Fordi stieventyret ditt fortjener en skreddersydd sti!

Hold deg ustoppelig, Katinka Nyberg, administrerende direktør/gründer, Arduua

Lik og del dette blogginnlegget