43°24'30.8"N
22°34'24.6"E
3 000 D+
DCIM101MEDIADJI_0036.JPG

ARDUUAKU NDODH MAGJIA

Arduua është për vrapuesit e shtigjeve që sfidojnë veten. Vrapues që eksplorojnë kufijtë e tyre, që ëndërrojnë të mëdha, që përpiqen të përmirësohen dhe që i duan malet. Ne ofrojmë një shërbim global trajnimi në internet, me trajnerë të nivelit të lartë të vrapimit në shtigje nga Spanja, si dhe udhëtime garash, kampe, veshje sportive dhe pajisje.

001 - Trajnim Online

Trajnoni me
Specialistët e vrapimit në shtigje

Trajnimi i vrapimit në Arduua Trail është i fokusuar veçanërisht në vrapimin në shtigje, shtegun Ultra, maratonën malore dhe vrapimin në qiell. Ne ndërtojmë vrapues të fortë, të shpejtë dhe të qëndrueshëm dhe i ndihmojmë ata të përgatiten për ditën e garës. Duke ndërtuar marrëdhënie personale me vrapuesit tanë, ne krijojmë trajnimin individual që ju nevojitet për t'u siguruar që jeni 100% gati në ditën e garës.

Trajneri kryesor i Fernando Armisén Arduua Fernando Armisén
Kryetrajneri, Arduua®
003 - Udhëtime garash
007 - Blog
006 - mallra
004 - Kampe stërvitore

Ikja perfekte
për skyrunners

Eksploroni disa nga malet më të bukura në Evropë me Team Arduua.VideoCapture_20210703-203704XX

Camp Valle de Tena - Lartësia e lartë

Spanjë / 29 qershor - 03 korrik 2023

Vraponi, stërvituni, argëtohuni dhe zbuloni disa nga malet më të bukura të Luginës Tena në Pyrenees spanjolle, së bashku me ekipin Arduua. Ky është një kamp trajnimi në lartësi të madhe dhe ne do të…

Fazat

DITA 1 – PICO MUSALES, 2654M + SIERRA PLANA
18-28 KM / 1200 -1800 D+
DITA 2 – PICO GARMO NEGRO, 3064M + PICO TEBARRAY, 2886M
12-24 KM / 1250-2000 D+
DITA 3 – PICO PUNTA DERA FACERA 2288M + EXTRA PEAK
20-28 KM / 1250-2000 D+
002 - Tregime Skyrunner