43°24'30.8"N
22°34'24.6"E
3 000 D+
20210704_095319000

Wilujeng sumping di ArduuaJalan satapak - Skyrunning - Ultra jalan satapak

Arduua kanggo pelari anu tangtangan sorangan. Pelari anu ngajalajah watesna, anu impian ageung, anu narékahan pikeun ningkatkeun sareng anu resep ka gunung. Kami tim balap internasional anu ngalatih babarengan dina Pelatihan Online anu sami, sareng kadang urang pendak dina balapan sareng kemah.

001 - Asah Online

Ngalatih jeung
spesialis Trailrunning

Arduua Asah ieu husus fokus dina jalan satapak, jalan satapak Langit jeung Ultra jalan satapak. Kami ngawangun pelari anu kuat, gancang, sareng tahan sareng ngabantosan aranjeunna pikeun nyiapkeun dinten balapan. Ku ngawangun hubungan pribadi sareng pelari kami, kami nyiptakeun pelatihan individu anu anjeun peryogikeun pikeun mastikeun yén anjeun 100% siap dina dinten kompetisi.

Fernando Armisén Arduua Palatih Kapala Fernando Armisén
Palatih Kapala, Arduua®
003 - lalampahan lomba

Gabung kami pikeun anjeun
lalampahan lomba salajengna

Balapan sababaraha balapan gunung anu paling spektakuler sareng ekstrim di Éropa sareng Tim Arduua.

007 - Blog
006 - Dagang
004 - kubu latihan

The getaway sampurna
pikeun skyrunners

Jelajahi sababaraha gunung anu paling indah di Éropa sareng Tim Arduua.



VideoCapture_20210703-203704XX

Camp Valle de Tena - Luhur luhurna

Spanyol / 29 Jun — 03 Jul 2023

Ngajalankeun, ngalatih, seneng-seneng sareng mendakan sababaraha gunung paling indah di Lembah Tena di Pyrenees Spanyol, sareng Tim Arduua. Ieu mangrupikeun tempat latihan tingkat luhur, sareng kami bakal…

Tahap-tahap

Dinten 1 - PICO MUSALES, 2654M + SIERRA PANA
18-28 KM / 1200-1800 D+
DAY 2 – PICO GARMO NEGRO, 3064M + PICO TEBARRAY, 2886M
12-24 KM / 1250-2000 D+
Dinten 3 - PICO PUNTA DERA FACERA 2288M + TAMBAHAN PUNCAK
20-28 KM / 1250-2000 D+
002 - Carita Skyrunner