20230901_163729
10 2024 Ianuari

Arduua Camps & Malaga Tu'uga – Valaau Mulimuli!

📅 Aso fa'agata: Saini e o'o ia Ianuari 14!


🌟 Talofa le au Ta'avale Auala ma Manuia le Tausaga Fou! 🎉

Matou te faʻamoemoe na e maua se vaitau malolo matagofie! A o tatou laa atu i le tausaga fou, Team Arduua e momoli atu moomooga alofa ia tatou uo ofoofogia uma o loo tamoe. Matou te fiafia e uiga i avanoa o loʻo i ai i le 2024, ma ua matou i ai iinei e faʻasoa atu ni tala fiafia ia te oe.

O le 2024 e pei o se itulau fou o loʻo faʻatali e faʻatumuina i lau auala o loʻo faʻatautaia au mea na tutupu ma mea na ausia. O se taimi mo avanoa fou, setiina o sini, ma ausia tulaga fou i lau skyrunning faigamalaga.

Pe o oe o se tagata tomai faapitoa i luga ole laiga pe faatoa amata, e iai a matou fuafuaga fiafia mo Arduua Camps ma Tuuga Malaga i lenei tausaga. Vaai faalemafaufau ia te oe lava e manumalo i ala, faia o manatuaga, ma fiafia i le mafutaga a le Au Arduua.

Fa'atopetope ulu - o le aso mulimuli e fa'amautu ai lou avanoa o Ianuari 14, 2024. Aua le misia le fiafia - ia mautinoa e maua lou avanoa a'o le'i o'o i le aso e gata ai!

Sauni mo se tausaga e tumu i aafiaga ofoofogia taufetuli auala. Nonoa na seevae ma tatou faia le 2024 e le mafaagaloina faatasi!

Madeira Skyrace Aafiaga

🏔️ Fa'ato'ilalo Ala, Talia le Lu'i 🏔️

Alu i le mea silisili Skyrunning malaga ma le Madeira Skyrace Experience! E le na o se tuuga; o se fa'alavelave e tuleia tuaoi. E na'o le afa o le au tamo'e o le vaitau ua te'a na laasia le tini i totonu o le taimi e tu'u ai, o lea ua matou ofoina atu ai se togalauapi a'o le'i saunia i le ta'aloga moni.
 
O le Madeira Skyrace Experience package e aofia ai:
 
Camp Madeira: Mati 7, 2024 - Mati 11, 2024 ma

Madeira Skyrace – Tu'uga malaga: Iuni 13, 2024 - Iuni 16, 2024

Aua nei misia le avanoa e avea ai ma se vaega o lenei aafiaga luitauina ae tauia!
Madeira Skyrace Aafiaga >>

Tena Valley Experience

🏞️ Manuia le Spanish Pyrenees 🏞️
 
Sauni mo se isi skyrunning malaga fa'atasi ma le Aafiaga o le Vanu o Tena! O lenei tuuga mauga lu'itau e mana'omia ai tomai fa'atekinisi, ma o la matou togalauapi a'o le'i saunia e mautinoa ua e sauni.
 
O le paketi a le Tena Valley Experience e aofia ai:
 
Camp Valle de Tena: Iulai 4, 2024 – Iulai 8, 2024

Auala Valle de Tena – Tu'uga malaga: Aokuso 29, 2024 – Setema 2, 2024

Auai ma matou mo se aafiaga e le mafaagaloina i le fatu o le Spanish Pyrenees.
Aafiaga o Tena Valley >>

Tu'u i luga, 'au Arduua! O loo faatalitali mai auala, ma o loo folafola mai le malaga e matua uiga ese lava. Tatou faia le vaitau 2024 o se mataupu e tumu i manumalo, mafutaga, ma manatuaga e tumau i le olaga atoa.

I le avea ai o se 'au fa'atauaina Arduua sui usufono, e te agavaa i se fa'aitiitiga fa'apitoa e 30% i luga o la matou ofu tuuga fa'apitoa, fa'apea fo'i ma matou camps ma malaga tuuga .O le matou auala lenei e fa'aalia ai le agaga fa'afetai mo lou fa'amaoni ma lau tautinoga i le Arduua nuu.
 
Fa'afeiloa'i i le isi vae o la tatou malaga ta'avale ala!
 
Manuia tele,
 
Katinka Nyberg, Arduua Faʻavae, katinka.nyberg@arduua.com

Fernando Armisén, Arduua Ulu o le Faiaʻoga

Tavita Garcia, Arduua Faiaʻoga

Fa'apei ma fa'asoa lenei fa'asalalauga blog